Livssorg og livsglede

Jeg heter Janette Røseth, jobber som psykologspesialist, foredragsholder og forfatter. I tillegg er jeg mamma, ektefelle, pårørende og kronisk syk.
Vil du lære hvordan man kan leve godt med livets u-svinger?

Jeg er opptatt av at alle mennesker er i livet på godt og vondt. Ingen mennesker slipper unna livet, alle kan rammes av smerte og vonde opplevelser. 

Mitt livsprosjekt har blitt hva vi gjør for å håndtere dette, for å leve godt med det som har skjedd. Gjerne et annet liv enn vi hadde sett for oss, men fortsatt godt.

Jeg er opptatt av livssorg og livsglede, og hvordan disse går hånd i hånd, og hvordan vi med enkle verktøy i hverdagen kan få økt livsglede.

graffiti-heart-shape-1.png
graffiti-heart-shape-1.png
graffiti-heart-shape-1.png
graffiti-heart-shape-1.png

Åpne publikumsforedrag

Åpne publikums-foredrag

Jeg holder åpne publikumsforedrag om Livssorg rundt om i hele landet, og hittil er foredraget sett av mer enn 7000 personer.

På min Facebookside finner du fullstendig oversikt over kommende turnèdatoer.

"Livssorg- Når livet ikke ble slik du hadde tenkt"

Boken ble utgitt på Frisk forlag i september 2020, og har solgt over 9000 eksemplarer hittil.

NYHET: «Livssorg når våre barn rammes» planlegges utgitt juni 2022 på Frisk forlag.

Foredrag og kurs med Janette Røseth.

I tillegg til åpne publikumsforedrag leies jeg inn av bedrifter og frivillige organisasjoner, til foredrag, seminarer og workshops. Jeg holder foredrag om psykisk helse, stressmestring, livssorg og livsglede, alt tilpasset din bedrift/organisasjon. I foredragene har jeg fokus på hvordan vi med enkle verktøy kan skape oss bedre hverdager. Foredragene har vanligvis en varighet på 1 ½ time, men dette kan endres etter avtale

Tilbakemeldinger fra kunder.

Miriam Holm Larsen
Miriam Holm LarsenPårørendekontaktkoordinator, Utlandsavdelingen, Forsvarets Personell- og Vernepliktssenter
Les mer
Svært god foreleser!

Temaet er relevant og godt overførbart. Satte i gang mange refleksjoner, og det gjør oss bedre i stand til å forstå oss selv og forstå hva som skjer med «den andre».

Utrolig relevant i forhold til arbeidshverdagen vår.
Ruth Gravdal
Ruth GravdalAutismeforeningen Rogaland Fylkeslag
Les mer
Janette holdt foredrag på Foreldreweekenden høsten 2021 i regi av Autismeforeningen Rogaland Fylkeslag. Hun fortalte om det å havne et annet sted enn det vi kanskje hadde forestilt oss og drømt om. Det trenger ikke være noe verre eller bedre, bare noe annet enn det vi hadde forventet. Hun delte også sine egne erfaringer fra sitt liv, sin reise, som rørte ved oss alle. Hun formidler med en slik raushet, forståelse og innsikt som engasjerer, berører og beveger. Det gir påfyll og inspirasjon for hverdagen. Vi fikk også konkrete verktøy som kan brukes i både selvutvikling og relasjonelt.

Vi i Autismeforeningen Rogaland kan anbefale Janette på det sterkeste.
Eva Söderholm
Eva SöderholmOverlege ved lindrende enheter fra SUS
Les mer
Fagkveld: «Hvordan møte pasienten sin Livssorg og samtidig ivareta oss selv som helsepersonell»

Veldig bra foredrag! Fin dialog før møtet slik at innholdet ble godt tilpasset målgruppen. Mange gode tanker og refleksjoner. Fin balanse mellom alvor og latter- og mye matnyttig å ta med seg. Det har resultert i mange gode diskusjoner etterpå, der vi også har brukt noe av verktøyene i praksis.

Anbefales på det varmeste.
Previous
Next
graffiti-heart-shape-1.png

Booking